Ma indul a szezonbelépők árusítása – a B-közép kategória kedvezményes ára, a 4-es (600 Ft), 2-es (900 Ft), 1-es (400 Ft) kategória ára alacsonyabb lett, a családi bérlet ára pedig 300 Ft-tal nőtt az előző évhez képest.

Az elmúlt szezonhoz hasonlóan, a 2016/2017-es szezon is három körből és harminchárom fordulóból áll, így az új bajnokságban is tizenhétszer játszik a Groupama Arénában a Ferencváros.

Bérletváltás online

A tavalyi szezonban nagy sikerrel bevezetett online bérletvásárlás funkció idén is szurkolóink rendelkezésére áll a Groupama Aréna honlapján.

Bérletmegújítás

Azon szurkolóink, akik a tavalyi szezon végén érvényes bérlettel rendelkeztek, kedvezményes áron, az összesített jegyárakhoz képest 30 százalékkal olcsóbban újíthatják meg bérletüket. Személyesen a bérletet a stadion bármely szabad helyére meg lehet újítani, míg online csak a bérletes korábbi helyére.

A Groupama Arénába érvényes jegy- és bérletárak ITT.

Bérletvásárlás

A Ferencváros 2016/2017-os szezonjára teljes szezonra (17 hazai mérkőzés) szóló bérletek válthatóak.

A teljes szezonra szóló bérlettel 17 hazai mérkőzés tekinthető meg, valamint a csapat hazai Magyar Kupa mérkőzései (kivéve a döntő).

A Groupama Arénába érvényes jegy- és bérletárak ITT.

A bérletvásárlás menete

Megújított és új bérletek kaphatóak személyesen és online június 27-e (hétfő) 10 órától. Megújított bérlet vásárlásának határideje július 14-e (csütörtök) 20 óra; egyben, eddig a napig tudják bérleteseink megszokott helyükre megváltani az új szezonra szóló bérletüket.

Bérletátruházás

A főlelátóra szóló bérleteket (C1-től D2 szektorokig) az új szezonban is lehetséges lesz átruházni, melynek feltételei:
– személyes megjelenés (az átruházott személy) a jegypénztárban
– szükséges hozzá a bérlet és mindkét fél szurkolói kártyája
– az átruházás kezelési költsége 1.500 Ft függetlenül a jegy kategóriájától
– az átruházást mérkőzésenként kell intézni
– Az átruházást a jegypénztár nyitva tartási idején belül, a hét bármely napján lehet intézni. Az adott mérkőzésnap bérletátruházásra vonatkozó legkésőbbi határideje: 4 órával a mérkőzés megkezdése előtt.

Bérlettel igénybe vehető kedvezmények

A 2016/2017-es szezonra szóló bérletek mellé minden szurkolónk egy összesen 100.000 Ft értékű kuponfüzetet kap, amelyet a bérletkártya átvételekor kapnak kézhez drukkereink. A kuponfüzetben megtalálja a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya hálózat partnereinek ajánlatait, többek között egy páros ingyen éjszakát a Hotel Gloriában, és kedvezményes belépőjegyet a Csodák Palotájába. További kedvezmény, hogy az éves bérletet vásárló szurkolóink ingyen látogathatják meg múzeumunkat és vehetnek részt egy stadiontúrán.

A folyamatosan bővülő kedvezményeink listáját keresse a www.fradikartya.hu oldalon!

Szurkolói kártya

A szurkolói kártya kiváltása az új szezonban 1.500 Ft, mérkőzésnapon 3.000 Ft-ba kerül. Az idegenbeli mérkőzéseken, illetve a vidéki kitelepüléseken a Fradi-minibusznál történő regisztráció szintén 1.500 Ft-ba kerül. További tudnivaló, hogy mérkőzésnapon a helyszínen vásárolt belépő az online vagy elővételben megvásárolt belépőkhöz képest 800Ft-tal magasabb áron kerül árusításra. Vásároljon kényelmesen, válassza online jegyvásárló felületünket.

Jegypénztár

Cím: 1091, Üllői út 129.
Telefon: +3630/525-54-98
email: [email protected]

A bérletárusítás első hetének nyitva tartása: H-P: 10.00-18.00, szombaton: 9.00-14.00, vasárnap: zárva.

Általános nyitva tartás: H: zárva, K-P: 10.00-18.00, szombaton: 9.00-13.00, vasárnap: zárva.

Fradi.hu