Klubunk sportolói folytatták az iskolajárást.

Galéria: FTC

Szerda délután Dunakeszi, közelebbről a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola volt a Fradi Suli Program célpontja. Sportolóinkat ezúttal magyar bajnok úszónk, a londoni olimpiát is megjárt Joó Sára, valamint NB I-es labdarúgó-csapatunk két magyar válogatott kitűnősége, Gyömbér Gábor és Leandro de Almeida képviselte.

Az iskola aulájában a gyerekek nagy érdeklődéssel hallgatták sportolóinkat. Joó Sára beszélt arról, hogy milyen élmény volt az olimpia, Leandro egy-két érdekességgel szolgált a brazil iskolarendszerről, míg Gyömbér Gábor arra bátorította a fiatalokat, hogy mindnyájan vegyék komolyan a tanulást.

A tanulók megcsillogtathatták tudásukat a Fradi jelenéről és múltjáról: a helyes válaszok Fradi-ajándékokat értek. Emellett a gyerekek megtekinthették a FradiMédia rövidfilmjét is klubunk olimpiai sikereiről, amelyből még jobban megismerhették az FTC sikerekben gazdag történelmét.

A program zárásaként a tanulók közös fényképekért és aláírásokért állhattak sorba sportolóinknál, de kaphattak kupont is, amelynek segítségével – egyik szülőjükkel együtt – ingyen tekinthetik meg labdarúgó-csapatunk egyik 2016-os hazai bajnokiját. A kupont a március 30-i, Honvéd elleni mérkőzésre vagy az április 6-i, Paks elleni találkozóra szóló jegyekre lehet beváltani a Groupama Aréna Jegypénztárában.

suli

Fradi.hu