A Dózsa csatára legalább 20 gólt vár magától.

„Böde Dániel előnyben volt, hiszen ő a bajnokság első fordulója óta termelheti a gólokat, míg én a nyolcadikban mutatkoztam be – utalt a 12 gólos Fradi-csatárra az egy találattal kevesebbet szerző Diagne. – Ugyanakkor nagyon sajnáltam, ami szombaton vele történt, szomorú, hogy a hírek szerint hosszú kihagyás vár rá. Biztos vagyok benne, hogy a szezon végén enyém lesz a gólkirályi cím. Kezdettől fogva azt mondtam, legalább tizenöt, de inkább húsz gólt várok az első idényemben, de meglehet, ezt a számot hamarabb elérem, mint korábban gondoltam. Jó formában érzem magam, ami a csatárok esetében egyet jelent a gólokkal.”

A gólerős teljesítmény felkeltette más klubok érdeklődését is, a hírek szerint Romániából már jelentkeztek az újpesti légiósért. Diagne egyelőre semmilyen megkeresésről nem tud.

„Ebben az ügyben elsőként egyébként is Roderick Duchatelet tulajdonossal kellene egyeztetni. Most Olaszországban pihenek, nemsokára Szenegálba utazom, hogy meglátogassam az édesanyámat, ám január hatodikán biztosan Újpesten jelentkezem edzésre.”

forrás: nso.hu