A helyi hotel csapatával mérkőztek meg Lisztes Krisztiánék.

A hétvégén [aug 30. – a szerk.] a tavalyi évhez hasonlóan egy gálamérkőzésre került sor Siklóson ahol a Hotel Castello-ThermalSpa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze. Az eredmény – ugyanúgy, mint 2014 nyarán – 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor. A hetesekben a Hotel Castello bizonyult jobbnak így revansot vehetett az előző évi vereségen.

A Fradiban pályára lépett: Telek András, Szűcs Mihály, Zoran Kuntics, Keller József, Nagy Gábor, Albert Flórián, Földesi János és a tavasszal visszavonult Lisztes Krisztián is. A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó alakulat nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös wellness pihenésen vett részt a csapat.

A társaság többek közt a medencéket is kipróbálta erről a Bajnokok Ligájában Grashoppersnek gólt rúgó Lisztes Krisztián mesélt:„Az egész csapat a medencében hűsölt a nagy melegben, így készültünk a mérkőzésre. Az összecsapás után pedig egy különleges Fradi szeánszon vettünk részt az orosz szaunában. Nagyon jól érezte magát a csapat ezért többen úgy döntöttünk, hogy az egész családdal ellátogatunk majd egy hétvégére, ide a Hotel Castelloba.”

_CSG9906