Őszintén beszélt a szükséges változásokról a Fradi másodedzője.

Ralf Zumdick a Fradi TV-ben beszélt arról, hol vannak hiányosságok a listavezetőnél.
– Nagy problémánk a csapatnál, hogy ugyan rengeteg a helyzetünk, de sokat kihagyunk közülük. A bajnokikon is így van ez, sok a lehetőségünk, de ehhez képest kevés gólt szerzünk. Én úgy hiszem, nagy esélyünk volt fordítani a Zeljeznicar ellen is, mert jobb csapatunk van, de ott is ugyanez volt a problémánk: nem tudtunk gólt szerezni a helyzeteinkből.

A német pályaedző elmondta, az öt győztes meccs után is szeretnék fenntartani a koncentrációt, ameddig lehet, szeretnénk kitolni a jó szereplést. A nem megfelelő csatárjáték azonban nem új keletű probléma, arra hosszabb ideje keresik a megoldást.
– A nyári szünetben is gyakran az volt a problémánk, hogy nem megfelelően építettük fel a mérkőzéseinket. A csatároknak már akkor is nehezen ment a helyzetek értékesítése, akkor is dolgoztunk ezen, és a helyzet azt mutatja, hogy most is szükség van még erre. A megfelelő szerkezet megvan, a konkurenciaharc is élesedett az új játékosok érkezésével, ez jót tesz a csapatnak, de van még dolgunk. Nem egyszerű megmondani egyébként, hogyan lehet ezen a problémán igazán javítani. Szóba jöhetnek új edzésformák, speciális egyéni képzések, ami segíthet például az egyes területeken – például a fejjátékon – javítani. De kellően kritikusnak kell lennünk magunkkal szemben, az önkritika is szükséges a helyzet javulásához.

forrás: csakfoci.hu