Az előző idényhez hasonlóan álló- és ülőhelyre is lehet szezonbelépőt váltani.

A bérletek a 2015/2016-os magyar bajnokság alapszakasz és rájátszás mérkőzéseire, valamint a hazai rendezésű Magyar Kupa találkozókra érvényesek. A tavalyihoz hasonlóan idén is árusítunk ülő- és állóbérletet egyaránt. A bérletek 2015. augusztus 5-től vásárolhatók meg az Elek Gyula Arénában a Kecskemét elleni edzőmérkőzés ideje alatt. További időpontokról hamarosan értesítjük szurkolóinkat!

Bérletek ára:
Ülő bérlet: 24.000 Ft
Álló bérlet: 16.000 Ft

Tavalyi bérletes szurkolóink számára augusztus végéig tartjuk fenn helyüket. Tisztelettel kérjük bérleteseinket, hogy e-mailben jelezzék a szakosztály felé, ha meg kívánják újítani bérletüket! (ftckezilabda@ftckezilabda.hu) Szeptemberben már nem tudjuk garantálni, hogy a korábbi helyükre tudják azt megvásárolni.

A bérletek az Elek Gyula Aréna irodájában vásárolhatók meg. (Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 47/A) A bérletek helyszínen való vásárlásakor készpénzes fizetésre van mód. Utalvánnyal történő vásárlás is lehetséges. Szakosztályunk kizárólag az Erzsébet utalványt, a Sodexo Hajrá/Kultúra, és az Edenred Sport/Kultúra utalványokat fogadja el.

További információval kapcsolatban az ftckezilabda@ftckezilabda.hu e-mail címen érdeklődhetnek.

Fradi.hu