A DunaWorld 16:30-tól adja a mai találkozót, de az utóbbi időben tapasztaltak alapján külhoni magyarok nem biztos, hogy tudják nézni. De van megoldás. Online majd a telesport.hu-n és a DunaWorld élő internetes adásán a mediaklikk.hu-n lehet követni a meccset.

A legegyszerűbb megoldás a Hola Better Internet, amely egy Chrome és Firefox kiegészítő. Ezt kell telepíteni, majd máris egyszerű a feladat, a Telesport oldalán a címsortól jobbra található vörös smiley-ra kattintva Magyarországot, a magyar zászlót kell választani és innen már lehet is nézni a közvetítést.

A Hola egy ingyenes VPN szolgáltatás, van több ilyen is, mint a szintén ingyenes és magyar torvpn. Természetesen vannak fizetős, nagyobb sávszélességet garantáló VPN megoldások, ezek közül itt találtok néhányat, van amelyik harminc napos kipróbálási időszakot is ígér.

Továbbá ott a Banok Stream Fórum, ahol szintén szoktak egyéb lehetőségek is felkerülni, ezek egyszerűbben elérhetők, de jellemzően gyengébb minőségben.

Amennyiben bármelyikőtöknek van egyéb tippje, ne fukarkodjon és ossza meg fradista társainkkal alább a hozzászólásoknál.