Megnyerheted az egykori Fradi játékosok történetét feldolgozó dokumentumfilmet.

A játékban kilenc kérdésre kell válaszolni, minden kérdésre három lehetséges – egy jó, kettő rossz – válasz közül kell a helyeset bejelölni. Minden jó válasz egy pontot ér. Három csoportra bonthatjuk a kérdéseket, az első „körben” mindhárom játékosról egy-egy dologra vagyunk kíváncsiak, a másodikban Ők a lehetséges válaszok a kérdésekre, a harmadikban pedig a Fradi és a Barcelona hasonlóságai adják a feladványokat.

A kérdések:

1. Mi volt Czibor Zoltán civil foglalkozása, mielőtt leigazolta a Fradi?
2. Hány évesen mutatkozott be Kocsis Sándor a Fradi felnőtt csapatában?
3. Hány világbajnokságon szerepelt Kubala László?
4. Ki lőtte a Fradi első számozott mezben szerzett gólját?
5. Összesen hány mesterhármast szereztek bajnoki mérkőzésen a Fradiban?
6. Hányszor kaptak Fradi játékosként meghívót a válogatottba?
7. Mi a legfontosabb hasonlóság a Fradi és a Barcelona között?
8. A három legendás játékoson kívül ki viselte még első osztályú meccsen mindkét csapat mezét?
9. Politikai diktatúrák mindkét csapatot nevének megváltoztatására kényszerítették, mikor kapta vissza eredeti nevét az FC Barcelona?

A válaszokat az oldalunkon már megszokott góltotós/osztályozós felületen lehet megjelölni, ide kattintva kezdhetitek meg a kitöltést. A beküldési határidő vasárnap éjfél. Érvényes válaszokat beküldeni csak egyszer lehet, duplázás esetén is az első lesz figyelembe véve. A legmagasabb pontszámot elérő olvasónk egy Magyarok a Barcáért DVD-vel lesz gazdagabb. Pontegyenlőség esetén a beküldési időpont rangsorol.

Kérjük, hogy a hozzászólások között ne vitassátok meg a helyes/helytelen válaszokat.

A film mellett rengeteg extra is található a DVD-n, többek között az alább is látható öregfiúk dal, Gyetvai László előadásában. A fradisták közül megszólal még Rudas Ferenc és Vincze Ottó is például. Ha további érdekességeket szeretnétek megtudni, akkor kedveljétek a hivatalos Facebook-oldalt. Nemsokára közösségi oldalunkon is kisorsolunk egy példányt, valamint a góltotó játékunkba is bekerült nyereményként. Ezen felül pedig a DVD megvásárolható már a boltokban, valamint a gyártó Flora Film weboldalán is.