Klubunk hosszabbított az edzőpárossal.

Galéria: Fradi.hu

Klubunk csütörtök délelőtt két évvel hosszabbította meg Thomas Doll és Ralf Zumdick 2015 nyarán lejáró szerződését. Labdarúgó-csapatunk vezetőedzője és másodedzője így 2017 nyaráig kötelezte el magát egyesületünkhöz.

A korábban a német Hamburgot és Borussia Dortmundot is irányító Doll egy évvel ezelőtt, 2013. december 18-án lett labdarúgó-csapatunk vezetőedzője. Szintén ekkor csatlakozott a Ferencváros szakmai stábjához a korábban a ghánai válogatottat is vezető Ralf Zumdick, aki a fent említett két Bundesliga-csapatnál és a Genclerbirliginél is együtt dolgozott Dollal.

A két német szakember – kiegészülve Máté Csabával – egy kiválóan sikerült téli felkészülési időszak után pazar tavaszt produkált a mieinkkel. Együttesünk zsinórban kilenc mérkőzést nyert meg a tavaszi szezonban, így megszerezte az NB I harmadik, bronzérmet és Európa Liga-indulást jelentő helyét.

Csapatunk az idei idényben a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Ligakupában is versenyben van. Tavasszal pedig a két német szakemberrel együtt harcolunk majd a trófeák megszerzéséért.