A paksi támadó nyilatkozott.

A mérkőzést megelőzően beszélgettetek egymással, esetleg üzentetek egymásnak?
Nem, üzengetés nem volt, de beszéltünk egymással. Az volt a téma, hogy milyen lesz majd egymás ellen játszani. Vártuk már nagyon ezt a mérkőzést, aminek a végén sajnos ő örülhetett.

Nyilván a mezek különböztek, de ha valaki laikusként nézte a meccset, akkor helyenként bajban lehetett, hiszen azonos a számotok, mindketten a 46-ost választottátok, ikrek vagytok, úgy néztek ki, mint két tojás, szóval feltehette magában a kérdést: hogy van ez?
Nos, igen, még a számunk is azonos, elképzelhető, hogy volt, akinek feladtuk a leckét. Mi egyébként jó testvérek vagyunk, és elég furcsa érzés volt, hogy majd egymást kell szerelni, vagy mondjuk finoman egy kicsit odébb tenni. De meccs közben ezzel nem volt semmi gond. Ugyanúgy játszottunk egymás ellen, mint bárki más ellen.

A meccs után testvéred átjött a mi öltözőnkhöz. Miről beszélgettetek?
Addig, amíg én szomorú, érthető módon ő boldog volt. Úgy különösebben semmi fontosról nem esett szó, csak az első benyomásokat beszéltük meg. Ő mondta, hogy milyen volt az ő szemszögükből, én pedig elmondtam, hogy mi milyennek láttuk a meccset.

Még szomorú vagy?
Nem, hamar lezártam magamban a Videoton elleni vereséget, de így tettek a többiek is. A héten teljes gőzzel a Fradi elleni bajnokira készültünk.

Mit vársz a zöld-fehér összecsapástól?
Kíváncsi vagyok az új stadion atmoszférájára, bízom benne, hogy viszonylag sok néző lesz majd. Mi mindenképp jó eredményt szeretnénk elérni, kimondva- kimondatlanul a három pontért megyünk az Üllői útra. Nehéz lesz ezt elérnünk, elől van mindkét csapat, nagy csata várható. Bízom benne, hogy mi jövünk ki jobban belőle!

forrás: paksifc.hu