A csakfoci.hu információi szerint nemcsak a Seat igazgatója tekintette meg a helyszínen az kupaderbit, hanem Trond Sollied, a Fradi edzőjelöltje is. A klub vezető előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a norvég szakemberrel, ami azonban még nem jelenti azt, hogy biztosan ő lesz a vezetőedző, írja a honlap.

Ahogy arról a csakfoci.hu már beszámolt, Trond Sollied a Ferencváros első számú edzőjelöltje a kispadra. Úgy tudjuk, hogy a norvég szakember tegnap a Megyeri úton tekintette meg az Újpest-Ferencváros (1-0) kupaderbit.

A zöld-fehér klub természetesen több jelölttel is egyeztet, de az 54 éves szakvezetővel előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a vezetők, ami persze még nem jelenti azt, hogy biztosan ő veszi át Ricardo Moniz helyét.

Sollied dolgozott többek között a Rosenborgnál, FC Brugesnél, a Gentnél (kétszer is visszahívták), a Heerenveennél és az Olympiakosznál is, legutóbb Törökországban volt edző. 2006-ban Európa legjobb szakembereinek listáján a 9. helyre rangsorolták. 2008-ban a hazai szövetségi kapitányi poszt várományosaként is emlegették. Csapataival eddig összesen négyszer nyert bajnoki címet.

(csakfoci)