Három – nullra nyertünk a B.O.SZ. ellen.

Öregfiúk csapatunk kedd délután a B.O.SZ. otthonában lépett pályára, a tét óriási volt: amennyiben győznek a mieink, akkor elhódítják az aranyérmet. Játékosainkat a visszavágás is fűtötte, ugyanis a B.O.SZ. erejét jól mutatja, hogy az ősz folyamán egyedül tőlük szenvedett vereséget a csapat.

A mérkőzés nehezen indult a számunkra, de Lipcsei Péter – aki egész évben fénykorát idéző futballal kápráztatta el a közönséget – vezetéshez jutatta a mieinket (0-1). A vezető gól után megnyugodtak Ebedli Zoltán játékosai. A Kapitány ezt követően is vezényelt: második találatunkat szabadrúgásból érte el (0-2).

A kétgólos előnnyel remekül sáfárkodtak a mieink. Minden csapatrész kiemelkedően működött, a védelmen nem tudott átvágni az ellenfél, a középpálya remekül szűrt, és indította támadásba a Kuntic-Wukovics duót, amelyből utóbbi a hajrában beállította a 3-0-s végeredményt.

Öregfiúk csapatunk több mint tíz év után – tekintélyes fradista tábor előtt – hódította el újra az aranyérmet, gratulálunk!

Öregfiúk bajnokság
B.O.SZ.-FTC 0-3
FTC: Végh – Szűcs M., Dragóner, Milovanovic, Bubcsó – Nyilas, Lipcsei, Kapic, Deszatnik – Kuntic, Wukovics
Csereként pályára lépett: Tóth R., Albert, Szeiler, Szenes, Arany M., Nagy Z.
Edző: Ebedli Zoltán
G.: Lipcsei (2), Wukovics

A mieink jövő héten, hétfőn az Ikarus otthonában, Mátyásföldön lépnek pályára. A csapat minden szurkolót szeretettel vár!

Fradi.hu