A korábbi években mindig vidéken léptünk pályára a fináléban – ma ingyenes a belépés a Hungária körútra, meccsinformációkat is olvashattok.

Női labdarúgó Magyar Kupa, döntő
Hidegkuti-stadion, 15.30
Ferencváros – Győri ETO

A belépés díjtalan! A fradisták az MTK-stadion 1-es kapuján léphetnek be a létesítménybe, amely a Hungária körúti oldalon található.

2014 óta minden szezonban bejutottunk a sorozat fináléjába, első alkalommal Diósgyőrben rendezték a meccset – itt még az MTK bizonyult jobbnak -, utána Debrecenben, végül Szolnokon hódítottuk el a kupát. Most pedig történetünk során először Budapesten lesz lehetőségünk nyerni. Ha sikerül, akkor egy rekordot is beállítunk, a László Kórház SC-ét, a női foci egyik úttörő csapata 1998 és 2000 között triplázott, se előtte, se utána nem tudtak triplázni a magyar mezőnyben.

És miért érdemes még kilátogatni, ha az eddigiek nem csigáztak volna fel eléggé? Nagy az esély rá, hogy gólokban gazdag 90 perc áll előttünk, idén háromszor találkoztunk az ETO-val, háromszor nyertünk. Először „csak” 1-0-ra, utána viszont idegenben 10-2-re, majd itthon 5-2-re.

Mindent bele, lányok! Hajrá, Fradi!