A hétvégén négy csapatunk játszott, három győzött is, de a negyedik sem vallott szégyent.

U21
FTC-Vasas 2-1 (1-1)
Gól: Nagy Á. (15.), Popov (75.) illetve Oláh (44.)

Prokop – Kárász, Havas, Valencsik, Kovács – Zsivoczky, Popov, Silye, Korozmán, Nagy Á., Csilus Á. Cs.: Horváth, Szprirulisz, Haris, Fábián, Adamcsek.
Edző: Lipcsei Péter

Négy fordulóval a vége előtt két pontot veszítve tíz ponttal vezetünk a Haladás előtt a rájátszásban. Egy tizenegyest is kihagytunk.

U17
FTC-PMFC 2-1 (2-1)
Gól: Lipcsei (33.), Nyéki (42.) illetve Jelena (25.)

Sebestyén – Csákó, Temesvári, Lipcsei, Szász, Molnár, Derekas, Sándli, Kovács, Dragóner, Nyéki. cs.: Csiszár, Kubanek, Horváth.
Edző: Dragóner Attila

A sok elhalasztott meccs miatt a tabellán csak a negyedikek vagyunk, de a vesztett pontok tekintetében másodikok, két ponttal a Felcsút mögött.

U16
FTC-Kecskemét 4-2 (3-1)
Gól: Dénesi, Seregy, Németh, Eisrich, illetve Oroszi, Horváth

Kandó – Györkő, Molnár T, Dénesi, Molnár K., Németh, Seregy, Pócs, Eisrich, Gelencsér, Gere. Cs.: Al-Hussein, Szakolczi, Illovai.
Edző: Fekete Tivadar

A győzelemmel a középmezőny élére vitte fel a srácokat.

U15
FTC-Honvéd 1-3 (0-1)
Gól: Láng, ill. Schön (34 46.), Szeles (83.)

Mózer – Lakatos, Buzás, Sebők, Deésy, Szabó, Nemes, Rózsa, Csibi, Fekete Olivér, Fekete Márk. Cs.: Fekete Marcell, Mándoki, Rutterschmid, Láng.
Edző: Deszatnik Péter

A hétvége egyetlen veresége, de érdemes tudni, hogy a Honvéd 23 forduló után száz százalékos teljesítménnyel, 156-14-es gólkülönbséggel elszaladt a mezőnytől. A mieink az ötödik helyen állnak.

U14
FTC-Honvéd 2-1 (0-0)
Gól: Juhász (46.), Beke (74.) illetve Sasvári (49).

Bánki – Czika, Ángyán, Tamás, Juhész, Tóth, Mazzonetto A., Skribek, Pető, Mazzonetto N., Papp. Cs.: Beke, Orosz, Rozsáli, Papp.
Edző: Farkas Gábor

A csapat egy meccsel kevesebbet játszva és négy büntetőponttal sújtva 5 ponttal az éllovas Debrecen mögött, a második helyen áll. ” Az MTK-t 4:0-ra verték de ez egy elhalasztott mérkőzés volt és játszott egy olyan srác is aki az eredeti időpontban még nem volt leigazolva.”, írta alább San Benedett. Még nyolc meccse van a fiataloknak csökkenteni a hátrányt.