Lement az első magas nézőszámot hozó rangadó az Üllői úton, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre.

A Nemzeti Sport idén egy külön sorozatban foglalkozik az NBI-es csapatok stadionjaival, március végén látogatott el az „ellenőr” a Groupama Arénába. Ezt a cikket elraktuk talonba, hogy később össze lehessen majd hasonlítani a fradisták véleményével. A pontozást a szerző az örökrangadón készítette, amelyre nagyjából kilencezren látogattak ki, a képek tanúsága szerint nem is a legnagyobb csúcsidőben lépett be a létesítménybe, vagy vette igénybe a büfé szolgáltatásait.

Azóta lement a derbi, a szurkolók ezzel is tapasztaltabbak lettek minden kérdésben, akadhat akár olyan is, aki több telt házas mérkőzésen volt már az Üllői úton, hiszen a válogatott is többször megtöltötte már a stadiont, így mindkét fajta beléptetéssel találkozott már (vénaszkenneres, vonalkódos). Milyen az összkép? Osszátok meg velünk! Előbb pontozásban, majd utána a hozzászólások között, mi az ami tetszik, mi az amin lehetne még javítani. Hajrá!

Az NS-ellenőrhöz hasonló pontozást az oldalunkon már megszokott felületen keresztül tölthetitek ki, ide kattintva.

A kérdőívre érkezett válaszokat kiértékeljük és természetesen megosztjuk majd veletek az eredményeket is.

Nem iránymutatóként, hanem érdekességként alább elolvashatjátok az NS-ellenőr beszámolóját is, mobilnetesek figyelem, több megabájtos a digitalizált változat:

NS-ellenőr, kattints a nagyobb méretért (6MB!!!).

NS-ellenőr, kattints a nagyobb méretért (6MB!!!).