Itt vannak az eredmények.

Szurkolói közösségünk 2014. október 2-9. között kérdőíves kutatást végzett a Ferencvárosi Torna Club szimpatizánsai körében. A kérdőívet kellően nagy számban, 7275-en töltötték ki, mely kérdőív során azokban a kérdésekben kértük ki a szurkolók véleményét, melyek meglátásunk szerint leginkább foglalkoztatják őket: a Tábor hiánya, a felelősség kérdése, az Aréna hangulata, vénaszkenner, rasszizmus, vezetőség döntései, stb.

A kérdőív összeállítását és kiértékelését szakértőkre bíztuk, és a kapott eredményeket folyamatosan nyilvánosságra hozzuk közösségünk Facebook oldalán.

Az eredmények, következtetések és összefüggések ismeretében ki merjük jelenteni, hogy az FTC szurkolói között Egyetértés mutatkozik a kérdések megítélése tekintetében, és abban is, hogy a kialakult helyzetben őszinte és értelmes PÁRBESZÉDRE van szükség a Felek között a megoldás érdekében. A lehetőség mindig adott.

Közösségünk eltökélt abban, hogy ezt a párbeszédet, annak megindítását lehetőségeihez mérten elősegítse, ehhez kérjük a nyilvánosság, illetve minden érdeklődő sportbarát támogatását.

Ferenczvárosi C-Közép

Az eredményeket az alábbi PDF dokumentumban találjátok vagy a közösség Facebook oldalán tekinthetitek meg.