A somogyi megyeszékhelyen összejöhet, ami nálunk is majdnem megtörtént volt edzőnk távozása után.

A sonline.hu beszámolója szerint Selymes Tibor válthatja Prukner Lászlót a kaposvári kispadon, mindez azért is érdekes, mert Selymes neve nálunk is felmerült Prukner után, ám akkor végül Détári Lajos lett a befutó.

– Valóban kezdeményeztem Prukner Lászlóval a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, ami még folyamatban van. Ugyanakkor megkezdődtek a tárgyalások Selymes Tiborral az esetleges szerződtetéséről. Egyelőre ennyit tudok mondani, ha lesz bővebb információ, vagy ténnyé válik a szerződésbontás, illetve az új megállapodás, akkor azonnal tájékoztatjuk a honlap olvasóit” – nyilatkozta Illés János, a Kaposvári Rákóczi FC hivatalos honlapjának.

Prukner 2010 nyarán a Ferencváros hívására hagyta el a somogyi megyeszékhelyet. A főváros zöld-fehérekkel az első szezonjában bronzérmet nyert, a következő bajnoki kiírásban azonban – az eredménytelenség miatt – már az ötödik forduló után elköszönt a Fraditól. Ezután következett a ZTE kispadja: Prukner László nem tudott csodát tenni, kiesett a zalai együttessel az élvonalból.
A Rákóczihoz 2012 nyarán tért vissza, s a csapatával a tizenegyedik helyen végzett. Az idei bajnokság előtt több meghatározó játékos is távozott a kaposváriaktól és ennek meg is lett az eredménye: a Kaposvári Rákóczi FC 17 forduló után – mindössze kilenc szerzett ponttal – a tabella végén szerénykedik.